Bon dia a tothom,
Divendres, Friday, sexta-feira, viernes,... ja és aquí!- Bé, ho llenço enlaire: la verdura bullida, al vapor o escaldada?
- No tothom és amic de les verdures (que no són hortalisses), però heu sortit de la vostra zona de confort i heu provat de fer-la de manera diferent?
A mi, personalment, no em serveix la excusa de: - "hehe! es que no m'agrada el gust de la verdura..."
Really? Doncs bé, com tot en aquesta vida, pots anar provant diferents mètodes i/o afegint espècies, salses, etc.
No és obligatori menjar verdures amb sal i oli. No xeic, no!
- El bròquil, arrebossat amb la mateixa pasta que faries per arrebossar els calamars (a la romana), després de passar-los per l'oli i fregir-los tirar-li pebre, nou moscada i un poc de nyora pel damunt, exquisit! Si no ho vols fregit, cap problema, tu! al forn, boníssim i sa (sa, no és sinònim de insípid)
- Les bledes, que bones les bledes! Calories negatives, i fàcils de cultivar. No us molen tampoc? tampoc hi ha cap problema, un sofregit amb tomata, ametlles, allets tendres, si voleu amb un toc de paté per donar-li un gust més carnívor...ceba, tot a gust del consumidor.
Ho mescles tot, i tens l'opció de fer-les a la paella juntament amb el sofregit o bullir-les, i posteriorment, fer crema o puré del sofregit amb les bledes.
I fins aquí arribo ara. Després us dic més coses hehehe!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada